Gyógytornászoknak

Jelentkezés partnerségre

Virtualistát keresünk

Az USA-ban már elérhető a betegeknek virtuális valóság (VR)-rendelés. Azt a szakembert, aki személyre szabottan és adott betegségre VR-kezelést és programot választ ki, javasol és a használatát ellenőrzi, azt virtualist-nak hívják. A VR több betegség kezelésében sikeresen használható. Ezek a – tudományos adatokkal alátámasztott – betegségek: depresszió, fájdalom, sclerosis multiplex, sarcopenia, stroke utáni mozgásrehabilitáció. Ugyanakkor, az egészségmegőrzésben/testsúlykontrollban, vagy az elhízás kezelésében is hasznos lehet (ekkor főleg játékossága, látványvilága miatt javítja a kitartást).

Olyan gyógytornászt keresünk partneri kapcsolatra, akit érdekel az e-egészségügynek ezen ága és képzett mozgásszervi virtualista szeretne lenni és ezt a rendelést az ellátásában, rendelésén használni akarja. Nem elég ugyanis a megfelelő VR-játék (program) kiválasztása, de a beteget a rehabilitáció ezen – kiegészítő – formájában is szakmailag felügyelni, tanítani szükséges – ezt csinálja a virtualista! Mi támogatjuk a megfelelő eszközzel és segítjük a betegségnek megfelelő VR-program (játék) kiválasztását, beszerzését, illetve segítünk a szakrendelés kialakításában és a folyamatos képzésben.

Hogy hogyan gondolkodunk a megoldásról, azt elolvashatja itt. Segítségkérés, érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot…

Share This